Huoletonta kaupunkiaikaa

Meidän Seinäjoki

Olemme mukana Seinäjoen kehityksessä. Tutustu ›

Pysäköintialueet

Keskustorin pysäköintilaitos

KOULUKATU
60100 Seinäjoki

Valmistuu 2/2018

Autopaikkoja:

N. 190 kpl

Korkeus:

240 cm

Tasoja:

1

P-maksut:  

TBA

Keskustorin pysäköintilaitoksen rakennustyöt alkoivat marraskuussa 2016. Rakentaminen alkoi Kalevankadun suunnasta siirtyen vaiheittain kohti Koulukadun pohjoispäätä. Pysäköintilaitoksen arvioitu valmistumisaika on helmikuussa 2018. Pysäköintilaitos luo Seinäjoen ydinkeskustaan noin 190  uutta autopaikkaa. Keskustorin pysäköintilaitoksen urakoitsija on Lemminkäinen Infra Oy.

 

Keskustorin pysäköintilaitos sijaitsee uudelleen rakennettavan Keskustorin alla.  Sisään- ja ulosajo maanalaiseen pysäköintilaitokseen tulee tapahtumaan Koulukadun ja Puskantien risteyksestä. Pysäköintilaitoksen kautta tullaan järjestämään kulkuyhteydet myös rakennusvaiheessa olevien naapurikiinteistöjen maanalaisin pysäköintitiloihin. Nämä kiinteistöt ovat Oma Säästöpankin Talo, Kassakulma ja Kiinteistö Oy Parkitus. Kulkuyhteys tullaan järjestämään mahdollisesti myös Ilkan ja Mega-Keskuksen olemassaoleviin pysäköintitiloihin.

 

Jalankulkuyhteydet pysäköintilaitoksesta tulevat Keskustorille, Oma Säästöpankin Taloon, Osuuspankkiin / Keskuskadulle, Kassakulmaan ja Kiinteistö Oy Parkitukseen. 

 

Keskustorin pysäköintilaitoksen kokonaiskustannusarvio on 11,8 miljoonaa euroa. Arvio pitää sisällään Seiparkin omistukseen tulevan Kiinteistö Oy Parkituksen maanalaisen pysäköintitilan.

 

Maanalaisen pysäköintilaitoksen rakentamisen vaiheista ja aikataulusta löydät tarkempaa tietoa  www.meidanseinajoki.fi -sivustolta.

 

Katso, miltä pysäköintilaitoksen julkisivu tulee näyttämään

Katso pysäköintilaitoksen pohjapiirustus

Katso pysäköintilaitoksen pohjapiirustus katutasosta


Huoletonta kaupunkiaikaa